Tarinat

Uusi asiakaslehtemme on julkaistu!

Dieta Oy | 27.04.2022

Kevään asiakaslehtemme Ammattilaisen Keittiö on ilmestynyt. Lataa digilehti ja tutustu upeisiin asiakaskohteisiimme sekä tuoteuutuuksiin!

Ammattilaisen Keittiö – kevät 2022

Dietan tuorein asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi viime viikolla Aromi-lehden toukokuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.

Lehdessä vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Tampereen 22 ravintolan Nokia Arenalla, Turussa uuden Mood-ruokakonseptin mukaisessa Mood-ravintola Elossa ja Helsingin historiallisessa maamerkissä, uudistuneessa Solo Sokos Hotel Tornissa sekä tutustumme näiden monipuolisiin palveluihin.

Pääkirjoituksessa Antti Kokkonen, Supply Chain Director pohtii uutta normaalia ja sen haastavuuden kautta syntyneitä positiivisia vaikutteita.

Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!

 



Lue lisää aiheeseen liittyviä tarinoita

Huuva – liiketoiminnan kasvu tukee partneriravintoloiden kasvua

Huuva – liiketoiminnan kasvu tukee partneriravintoloiden kasvua

Lue lisää »
WeChef – mahdollistaa parempaa elämää gastronomian kautta

WeChef – mahdollistaa parempaa elämää gastronomian kautta

Lue lisää »
Dieta Relife - Kymijoen Ravintopalveluilta tarpeettomaksi jääneet laitteet saavat uuden elämän

Dieta Relife - Kymijoen Ravintopalveluilta tarpeettomaksi jääneet laitteet saavat uuden elämän

Lue lisää »
Logomo: MOVE•5D – ennennäkemätön immersiivinen illalliselämys

Logomo: MOVE•5D – ennennäkemätön immersiivinen illalliselämys

Lue lisää »
Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Tähtipölyistä yhteistyötä – Michelin-tähdet jaettiin Suomessa toistamiseen

Lue lisää »
Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Minne Champagne & Wine – ruokaa viinien ehdoilla

Lue lisää »
Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Huoltopalvelumme ovat vahvistuneet

Lue lisää »