Dietan uusi asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi tällä viikolla Aromi-lehden huhtikuun numeron liitteenä. Tutustu tuoteuutuuksiin, palveluihimme sekä upeisiin asiakaskohteisiimme.
Lehdessä kerromme muun muassa Dieta padan 30-vuotisesta matkasta ja uusimmasta Genier-patasukupolvelsta sekä globaalista innovaatiotyöstä, jonka kehitystyöntuloksena syntyivät kaikenlaisille ammattikeittiöille soveltuvat energiatehokkaat Invoq-yhdistelmäuunit.
Lisäksi vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Tampereen Sokoksella, Ravintola Skutassa, Helsingin Jäätelötehtaalla ja Rauman Kiikartorn-opiskelijaravintolassa.
Pääkirjoituksessa toimitusjohtajamme Juhani Järvenpää, summaa Dietan 30 vuoden matkaa maailman parhaan toimialan parissa.
Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!