Dietan tuorein asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi tänään Aromi-lehden marraskuun numeron liitteenä. Tutustu upeisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.
Lehdessä vierailemme upeissa asiakaskohteissamme mm. Tampereen yliopiston päärakennuksen YO Ravintolassa, taianomaista tunnelmaa täynnä olevassa SantaPark Arctic Worldissa ja uudistuneessa K-Citymarket Turtolassa. Lisäksi kuulemme mm. miten Pirkanmaan Voimian Padassa keskittämisen kautta turvataan erityisruokavalioiden laatu ja turvallisuus aiempaakin paremmin, miten YIT:n, Espoon kaupungin ja Kumppanuuskoulujen hanke mahdollisti useita energiatehokkaita ja huolella suunniteltuja kouluja ja päiväkoteja ja miten VoiVeljet-konsernin ravintolat edistävät osaltaan vastuullisen ruokakulttuurin kehittymistä.
Pääkirjoituksessa myös toimitusjohtajamme Juhani Järvenpää, puhuu vastuullisuudesta ja muutoksesta mahdollisuutena.
Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!