Dietan syksyn asiakaslehti Ammattilaisen Keittiö ilmestyi tällä viikolla Aromi-lehden lokakuun numeron liitteenä. Tutustu tuoteuutuuksiin, palveluihimme sekä upeisiin asiakaskohteisiimme.
Lehdessä kerromme muun muassa miten vuosien kumppanuus Kotipizzan kanssa on tuottanut oppia ja onnistumisia, miten Kymijoen Ravintopalvelut luovat hyvinvointia maukkaasti, vastuullisesti ja tehokkaasti.
Lisäksi vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Porissa Kellahden Kartanossa ja K-Citymarket Järvenpäässä sekä kuulemme Smörin keittiömestarin Mikko Pakolan ajatuksia alaan ja ruokaan liittyen Suomen Bocuse d'Or -karsinnan jälkeen.
Pääkirjoituksessa jälkimarkkinoinnin asiakkuuspäällikkö Suvi Kontio kertoo, miten elinkaaripalvelumme toimivat vastuullisen ammattikeittiön tukipilareina.
Tervetuloa inspiroitumaan lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!