Uusin Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme on julkaistu tänään Aromi-lehden liitteenä.
Pääkirjoituksessa puhumme siitä uskomattomasta voimasta, joka asiakkaissamme piilee – sitä tahdosta, jolla he katsovat eteenpäin haasteiden keskellä, kehittävät tekemistään ja luovat uutta tulevaa – heidän asennettaan ei voi kuin suuresti ihailla.
Lehtemme jutuissa kerromme heidän upeista kohteistaan ja tekemisestä. Muun muassa Rovaniemen ihastuttavasta tulokkaasta, Gustav Kitchen & Barista, Oulun pitkäaikaisesta uudistuneesta pioneerista Ravintola Puistolasta sekä Ähtärin upean luonnon keskelle avatusta Saunaravintola Kiulusta. Pääsette lukemaan myös Äärellä Kuppi + Kattilan muutosta ja sen tuomista mahdollisuuksista, sekä alallamme pitkää uraa tehneistä yrittäjistä sekä heidän liiketoimintojen, kuten Kitusen Kievari ja Strandis, kehittymisestä vuosien varrella.
Julkisen puolen ammattikeittiöstä terveiset kuulemme Pirkanmaan Voimian Hatanpään ravintokeskuksen keittäjiltä, jotka ovat päässeet tutustumaan uuteen Dieta Genier -pataamme. Saimme iloksemme myös haastatella Turun Kaupungin laajassa konseptihankkeessa mukana olleita tekijöitä ja kuulla, miten kaupunki on keittiökonseptien avulla pystynyt tehostamaan ja selkeyttämään tekemistään.
Market-puolelta esittelemme puolestaan uudistuneen K-Citymarket Vantaa Jumbon ja sen Food Courtiin monipuoliset palvelut sekä jäätelötehtaan.
Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!