Uusi Ammattilaisen Keittiö -asiakaslehtemme ilmestyi Aromi-lehden kesäkuun numeron liitteenä. Tutustu kesäisiin asiakaskohteisiin, ajankohtaisiin tuotteisiin ja monipuolisiin palveluihimme.
Pääkirjoituksessa jälkimarkkinointimme asiakkuuspäällikkö Tommi Kukkonen pohtii laitteiden elinkaaren kehittymistä ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi esittelemme Pohjois-Suomen myynti- ja huoltotiimimme, vierailemme uusissa asiakaskohteissamme mm. Liminganlahden keskuskeittiössä ja Turun Seurahuoneen yhteyteen avatussa Gunnar Eatery & Bar -ravintolassa, tutustumme intohimoisiin Burgerin ja pizzan ystäviin sekä esittelemme erikoishintaiset kesätuotteemme.
Tervetuloa lehtemme pariin & antoisia lukuhetkiä!