Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 11.08.2023
Bistro Del Mar -ravintolan yrittäjällä Rumman Sayeedilla on jo 19 vuoden kokemus ravintolan pyörittämisestä. Hänen ensimmäinen ravintolansa Del Mar sijaitsee Helsingin Herttoniemenrannassa ja ravintola on suosittu etenkin viikonloppuisin ja kesäaikaan.
Bistro Del Mar -ravintolan yrittäjä Rumman Sayeed sekä hänen poikansa Raihan Sayeed työskentelevät yhdessä.
Laajentuminen on ollut Rummanin haaveena jo vuosien ajan, mutta sopivia tiloja ei ollut löytynyt. Vuonna 2022 tilanne kuitenkin muuttui, kun Helsingin Herttoniemeen alettiin rakentaa Sohlbergin korttelia ja alueelle tehtiin myös liiketiloja ravintolakäyttöön, joista yhteen avautui Bistro Del Mar vuoden 2023 alussa.
Rumman on tutustunut myyntipäällikköömme Keijo Saatsiin jo vuosia sitten: “Olin katsomassa jokunen vuosi sitten mahdollista liiketilaa ja tilan omistaja oli pyytänyt Keijon paikalle suunnitteluavuksi. Tila ei lopulta tullut meidän käyttöömme, mutta Keijon käyntikortti jäi taskuun siltä reissulta.” Kun Sohlbergin korttelin tilat tulivat välitykseen otti Rumman välittömästi yhteyttä Keijoon, joka onkin ollut Bistro Del Mar -ravintolan suunnittelussa ja toteutuksessa mukana aivan alusta saakka. “Keijo on ollut apuna ihan joka käänteessä ja antanut kaikkensa projektin eteen. Ilman Keijoa moni asia olisi jäänyt tekemättä tai ainakin toteutunut paljon hitaammalla aikataululla. Keijo on ollut projektin etenemisestä yhteydessä suoraan rakennuttajaan ja osallistunut kaikkiin palavereihin. Ei oltaisi tässä ilman häntä”, Rumman selventää yhteistyön tärkeyttä ja toimivuutta.
Ravintolaan valittiin merelliseen teemaan sopivat astiat.
Bistro Del Mar tarjoaa lounasta sekä illallista ja tilat on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja autolla pääsee aivan ravintolan eteen. “Meillä on mahtavat tilat yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Esimerkiksi yritysjuhlat, ristiäiset ja muut perhetapahtumat onnistuvat mainiosti”, Rumman kertoo. Ravintolan tilat ovat sisustussuunnittelija Petri Rautavaaran käsialaa. Merellisesti sisustettuihin tiloihin on valittu materiaalit ja astiat kotimaisuutta sekä kestävää kehitystä kunnioittaen: “Baaritiskimme on valmistettu suomalaisesta puusta ja tuolit on valmistettu merestä kerätyistä muovijätteistä. Dietan valikoimasta saimme teemaan sopivat astiat ja tarvikkeet, jotka sopivat niin lounaalle kuin illallisellekin,” Rumman esittelee.
Kesän aikana ravintolan toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. “Asiakkaat ovat alkaneet pikku hiljaa löytää meidät. Varsinkin lounasta on mennyt jo tosi mukavasti,” Rumman kertoo. Kesän jälkeen Bistro Del Mar toteuttaa myös erilaisia teemaviikkoja, jolloin on tarjolla muun muassa laavakivigrillillä valmistettuja merellisiä herkkuja.
Ravintolan tilat ovat sisustussuunnittelija Petri Rautavaaran käsialaa.
Bistro Del Mar | Työnjohtajankatu 5, 00880 Helsinki | bistrodelmar.fi