Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 18.08.2021
Dieta Genier on täydellinen valinta Cook-Chill prosessia käyttävälle keittiölle sillä kypsennys ja jäähdytys molemmat tapahtuvat suoraan padassa. Tehokas jäähdytys tehdään kierrättämällä kylmää vettä padan höyryvaipan läpi. Tällöin padan kylmentyneet sisäpinnat jäähdyttävät ruokaa samalla kun Dietan sekoitustyökalu pitää huolen, että kylmä jakaantuu tasaisesti valmistettavaan ruokaan.
Dieta Genier on täydellinen valinta Cook-Chill prosessia käyttävälle keittiölle sille kypsennys ja jäähdytys molemmat tapahtuvat suoraan padassa.
Genier padoissa ruoka jäähdytetään kierrättämällä padan vaipassa joko tavallista vesijohtovettä tai erillisestä jääpankista saatavaa jäähdytettyä vettä (lämpötila noin 0 °C). Käyttämällä erillisestä jääpankista kierrätettävää jäävettä ja oikeaa valmistusprosessia saadaan aikaan erittäin tehokas jäähdytys. Veden kierrätys takaisin jääpankkiin on erittäin ympäristöystävällistä ja pienentää vedenkulutusta.
Ruoka voidaan sekä valmistaa että jäähdyttää suoraan padassa. Jäävesipankkiin liitetyn padan käyttäminen jäähdyttämiseen onnistuu ohjauspaneelista ja osana automaattista ohjelmaa. Jäävesipankin lisäksi pataan ei tarvitse liittää mitään erillisiä lisälaitteita jäähdytystä varten.
Entisestään parantunut jäähdytysveden virtaus yhdistettynä Dietan työkalun monipuolisuuteen saavat aikaan tehokkaan jäähdytyksen. Lisäksi Dietan padoissa myös sekoittimen keskiputki on jäähdytetty, mikä lisää jopa 10% jäähdyttävää pinta-alaa. Tämä nerokas ominaisuus on vain Dieta padoissa.
Dieta padoissa ruoka jäähdytetään padassa suoraan valmistuksen jälkeen, ilman tarvetta asettaa pataan mitään erillisiä lisälaitteita. Näin säästetään aikaa, lisätään työskentely turvallisuutta ja ergonomiaa, kun henkilökunnan ei tarvitse nostella painavia astioita niin paljon ruoanvalmistuksen aikana.
Suoraan padassa tapahtuva kypsennys ja jäähdytys parantaa ruoan turvallisuutta, sillä se vähentää henkilökunnan tarvetta olla suoraan tekemisissä ruoan kanssa. Dietan patojen tehokkaalla jäähdytyksellä ja oikeilla prosesseilla voidaan lyhentää aikaa lisääntyneen kontaminaatioriskin lämpötilassa. Ruoan turvallisuuden seuraamiseksi Dietan Genier padoissa on mahdollisuus monitoroida ja tallentaa jokaisen valmistuserän lämpötilatiedot automaattisesti.
Genier padoissa ruoka jäähdytetään kierrättämällä padan vaipassa joko tavallista vesijohtovettä tai erillisestä jääpankista saatavaa jäähdytettyä vettä (lämpötila noin 0 °C).
Jäähdytys verkostovedellä (CH3) käyttää tavallista vesijohtovettä padan jäähdyttämiseen. Jäähdytyksen aikana padan läpi virtaava vesi johdetaan suoraan lattiakaivoon.
Kiertävä jäävesi jäähdytys (CH4) mahdollistaa jäähdytysveden kierrättämisen pataan ja padasta takaisin padan läheisyydessä sijaitsevaan jääpankkiin. Jääveden kierto saadaan aikaiseksi jääpankissa sijaitsevalla pumpulla.
Kiertävä jäävesi jäähdytys, paluupumpulla, (CH5) sisältää pataan integroidun pumpun, joka parantaa jäähdytysveden virtausta takaisin jääpankkiin. Tämä mahdollistaa korkeamman virtauksen sekä jääpankin sijoittamisen kauemmaksi tai eri kerrokseen patojen kanssa.
Lisäksi jääpankki jäähdytykset CH4 tai CH5 voidaan ohjelmoida käyttämään kaksivaiheista jäähdytystä. Tällöin kuuma ruoan jäähdytys aloitetaan verkostovedellä ja kun ruoan lämpötila on laskenut vaihdetaan kiertävän jääveden jäähdytykseen. Tämä säästää jääpankin energian kulutusta sekä kapasiteettia ja voi tarjota mahdollisuuden useamman jäähdyksen suorittamiseen.