Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 18.08.2020
Sanotaan, että ruoanlaitto on 60% hyviä raaka-aineita, 35% keittotaitoa ja tekniikkaa sekä loput 5% onnea. Cook-Chill-tuotannon laadunvarmistuksessa on ensiarvoisen tärkeää huolehtia ketjun kaikista vaiheista raaka-aineiden käsittelystä alkaen tarjoiluhetkeen saakka.
Dieta Moduline -regeneraatiouunien toiminnallisuudet ja ominaisuudet on optimoitu alhaisiin lämpötiloihin. Kuumennus tapahtuu kontrolloidusti ja hellävaroen ilman että ruokaan kohdistuu voimakkaita lämpöimpulsseja.
Etukäteen huolellisesti laaditut ruokalistat ja niihin sovitetut valmisohjelmat vastaavat erinomaisesta lopputuloksesta kerta toisensa jälkeen ja kaikissa toimipisteissä.
Syöminen ja juominen ei ole pelkästään kaloreita ja ravintoaineita. Se on myös tunnelmaa, makuja, tuoksuja, muotoja ja värejä. Ei suotta puhuta “silmänruoasta”.
Dieta-regeneraatiouunien tarkka lämpötilan hallinta ja automaattinen Climachef-kosteudensäätö pitävät huolen siitä, että ruoka-aineiden aistinvaraiset ominaisuudet säilyvät moitteettomina.
Yhdistelmäuuniin verrattuna regeneraatiouunissa kuumennettavaksi soveltuu laaja valikoima erilaisia ruokia: lihat, kalat, risotot, perunamuusi, erilaiset kasvikset, myös herkät vihannekset kuten pinaatti tai versot. Uuniin soveltuvien astioiden kirjo on laaja: Gn-vuoat, lautaset, annospakkaukset, materiaaleista niin rst, posliini, melamiini, muovi, kuin kartonki.
Vain syöty annos lasketaan. Varsinkin silloin, kun ruokahalu on alentunut, on tärkeää tehdä annoksesta mahdollisimman houkutteleva. Kun ateria tuottaa silmäniloa ruokailijalle, se myös maistuu paremmalta.
Uunissa voi kuumentaa samanaikaisesti hyvin erityyppisiä ruokia ja siten ottaa paremmin huomioon yksilölliset makumieltymykset ja dieetit. Nautitulla ruoalla on suora yhteys asiakkaiden hyvinvointiin.
Olosuhteet kuten kiire, kustannuspaineet, tilavaatimukset tai henkilökunnan saatavuus, saattavat asettaa haasteita. Regeneraatiouunien käyttö on helppoa ja turvallista. MyChef-valikkoon voi tallentaa juuri ne ohjelmat, joille on tarve.
Lukittava näyttö estää ohjelmien muokkauksen. Osa malleista on varustettu kylmäsäilytystoiminnolla, ja uunin voi ajastaa käynnistymään haluttuna ajankohtana. Kun kuumennusvaihe on valmis, siirtyy laite ylläpitotoiminnolle, mikä tuo ajallista joustoa tarjoiluun. Kuumennusohjelmien tapaan myös ylläpitoon on omat räätälöitävät ohjelmansa.
Investointikustannusten kannalta on huomionarvoista, etteivät uunit edellytä raskaita muutostöitä kiinteistössä. Ne eivät tarvitse erillistä höyrykupua, vesiliitäntää tai viemäröintiä. Compact-mallit toimivat valovirralla.
Myös luonto kiittää: energiankulutus on n. 35 % ja vedenkulutus jopa 90 % pienempi kuin kuumennettaessa ruokaa yhdistelmäuuneilla.
Regeneraatiouunien avulla lisäät helposti tarjontaa ja valinnanvaraa kaikkialla siellä missä tarjotaan Cook and chill -valmistettua ruokaa: ravintolat, toimistot, banketit ja isot yleisötapahtumat, supermarketit ja take-away -myyntipisteet, sairaalat, hoivakodit, hotellit, lounasruokalat jne.