Vuoden odotetuin horeca-alan tapahtuma Fastfood & Café & Ravintolaon saavuttanut vuosien saatossa vahvan aseman alan kohtaamispaikkana.
Fastfood & Café & Restaurant -tapahtuma on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa alamme kohtaamispaikkana. Maaliskuussa 22.–23.3. tapahtuma kerää ammattilaiset yhteen kahden päivän ajaksi Helsingin Messukeskukseen.
Löydät meidät tapahtumasta yhteisosastolta 3f15. Yhteisosastolla olemme yhdessä yhteistyökumppaneittemme Meiran, Lagerblad Foodsin, Gavrielides Foodsin ja Picadelin kanssa. Yhteisteemamme Done for you -kokoaa yhteen valmiita konsepti- ja tuoteratkaisuja tekemisesi tueksi, tervetuloa tutustumaan!
Olemme myös mukana tapahtumassa messualueen Live Kitchen -tapahtuma-areenalla. Tapahtuma-areenan keittiössä vierailee alamme huippuja, joiden työskentelyä pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä. Areenan ohjelma on ideoitu kaikille aisteille: samalla kun katselet ja maistelet, mitä keittiössä tapahtuu pääset kuulemaan areenan hostin Sirly Ylläsjärven ja vierailijoiden keskusteluja alaamme puhuttelevista aiheista. Tutustu tapahtuman ohjelmaan >>
Tule kokemaan, näkemään ja maistamaan, mitä ravintola-alalla tapahtuu parhaillaan. Inspiroidu, löydä uusia kumppaneita ja verkostoidu yhdessä alan huippujen kanssa. Tarjolla on kestäviä valintoja, ideoita sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja.