Fastfood & Café & Restaurant -tapahtuma kokosi yhteen alamme ammattilaiset 22.-23.3 Helsingin Messukeskukseen. Lämmin kiitos kaikille vierailijoille osastollamme!
Dietan tiimi valmiina aloittamaan Fastfood & Cafe & Ravintola -messut.
Yhteisosastolla olimme yhdessä yhteistyökumppaneittemme Meiran, Lagerblad Foodsin, Gavrielides Foodsin ja Picadelin kanssa. Yhteisteemamme Done for you -kokosi yhteen valmiita konsepti- ja tuoteratkaisuja.
Saimme Hounön Jens Bach Sørensenin mukaan messuille demoamaan ja esittelemään uutta Invoq-uunia. Demo-tarjoiluista vastasi myös Alto-Shaamin Walter De Campos Neto sekä keittiömestarimme Vesa "Cheffeli" Saaristo. Uuden Invoq-uunin lisäksi valmistamisen keskiössä oli Vector Multi-Cook -uuni.
Olimme mukana myös messualueen Live Kitchen -tapahtuma-areenalla. Tapahtuma-areenan keittiössä vieraili alamme huippuja, joiden työskentelyä kävijät pääsivät seuraamaan. Ruoanlaiton lomassa areenan hosti Sirly Ylläsjärvi keskusteli vierailijoiden kanssa alaamme puhuttelevista aiheista. Vieraina olivat muun muassa keittiömestarimme Vesa "Cheffeli" Saaristo ja asiakkuuspäällikkömme Minna Miettinen.
Esillä osastolla oli myös paljon astia ja tarvike uutuuksia. Kuvassa paljon huomiota kerännyt RAK Porcelainen uusin astiamallisto Earth. Earth-mallisto sisältää laajan valikoiman eri kokoisia ja mallisia astioita, joita voit tulla ihastelemaan lisää myyntinäyttelyymme Holkkitielle.
Messuosastolle saimme avuksi ravintola-alan opiskelijoita Laureasta. Kuvassa Ella-Maria Pukkinen sekä Melina Suikkanen tarjoilemassa Giotto 11 -jäätelökoneella valmistettua jogurttipehmistä.
Seuraavan kerran FFCR-messut järjestetään keväällä 2025.
Verkkokaupastamme löydät Fastfood & Cafe & Restaurant -tapahtuman Done for you -teemamme ja messuosastomme tuotteet. Muista hyödyntää messutarjoukset, jotka ovat voimassa maaliskuun loppuun!