Toukokuussa 18.–20.5. saimme kohdata alamme tekijöitä livenä pitkästä aikaa, kun Gastro Helsinki -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa kokosi yhteen alamme ammattilaiset. Lämmin kiitos kaikille osastomme vierailijoille!
Dietan tiimi innoissaan & valmiina aloittamaan Gastro Helsinki -messuja.
Osastollamme Demo Workshop -arvontaan osallistuneiden kesken arvomme palkinnot tulevana maanantaina 30.5., jonka jälkeen olemme yhteydessä palkinnon voittajiin.
Gastro-tunnelmaa. Dieta oli tapahtumassa yhteisosastolla Meiran, Kruunu Herkun ja Myllyn Parhaan kanssa.
Tytäryhtiömme Dietatecin toimitusjohtaja Ville-Veikko Litmanen esittelemässä uutta energiatehokasta ja kotimaista Dieta Genier ACE -pataa.
Esillä osastolla oli myös paljon astia ja tarvike uutuuksia mm. uuden toimittajamme Fine Dining & Living astiasarjat. Jäätelövitriinin erikoisuutena koettiin tällä kertaa raikas lonkero-sorbet.
Alto-Shaamin Walter De Campos Neto ja Dietan keittiömestari Vesa "Cheffeli" Saaristo vastasivat osastomme Demo-tarjoiluista. Demossa valmistamisen keskiössä oli Alto-Shaam Vector Multi-Cook -uuni, jossa voidaan valmistaa samanaikaisesti neljää eri ruokaa, eri valmistuslämpötilassa ja eri paistoajassa.
Smörin keittiömestari Mikko Pakola vieraili demossamme joka päivä klo 14–15 ja maistatti messuvieraille Smörin elämyksellistä jälkiruokaa. Smör uudistui kokonaisvaltaisesti kevään aikana. Lue lisää Smörin uudistuksesta täältä.
Seuraavan kerran Gastro-messut järjestetään 13.3.−15.3.2024.