Inspiraatio

Tavataan Gastro-messuilla 11.–13.3.

Kirjoittanut Dieta Oy | Jan 15, 2020 7:48:28 PM

Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen Helsingin Messukeskukseen. Sisäänpääsy on maksuton yli 18-vuotiaille hotelli-, ravintola ja ammattikeittiöalan Gastroon rekisteröityneille ammattilaisille.

 

Dieta on mukana messuilla yhteisosastolla 6c50. Tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiin sekä alamme trendeihin. Lue lisää osastostamme Gastro-messuilla täältä.

 

Houkuttelevat teema-alueet

Quick Service Restaurant -teema-alue kokoaa yhteen yrityksiä, joilla on tuotteita ja palveluita pikaruokaravintoloille. Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu puolestaan ravintoloitsijat, sommelierit sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia.

 

Lukuisia kilpailuja

Ilmassa on oleva jännitystä, kun Gastron yhteydessä käydään  niin Kouluruokakilpailun finaali kuin Vuoden Kokki ja Tarjoilija -kisatkin. Uusina kisoina vuonna 2020 mukaan saadaan Mestarikoulu-kilpailu, joka nostaa esille Suomen ravintola-alan oppilaitoksia sekä niiden kokkiopiskelijoita. Seafood Chef -kilpailu on puolestaan ammattilaiskokeille ja keittiömestareille suunnattu kisa, jonka pääosassa ovat nimensä mukaisesti kalat ja äyriäiset.

Myös valtakunnan merkittävin ravintolalistaus, Suomen 50 Parasta Ravintolaa, julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 11.3.2020!

Tutustu messujen ohjelmaan täältä!

 

Lähde: https://gastro.messukeskus.com