Jo vuosien ajan Dieta on kehittänyt yhteistyömalleja oppilaitosten kanssa ja tekee tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudulla Haaga-Helia ammattikorkeakoulun sekä Laurea ammattikorkeakoulun kanssa, toteuttaen mm. opiskelijoiden kanssa yhteistyössä erilaisia tapahtumia ja tarjoamalla asiantuntijakoulutusta. Esimerkiksi Haaga-Helia AMK:n opinto-ohjelmaan on otettu mukaan oman jäätelön eli gelaton valmistus, jossa Dietan keittiömestari Vesa Saaristo on tiiviisti mukana. Keväällä 2018 Haaga-Helian AMK:n opiskelijat suunnittelivat ja valmistivat kymmeniä erilaisia jäätelömakuja kaikkien aikojen ensimmäisille Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille, jotka järjestettiin Helsingin Kaapelitehtaalla huhtikuussa 2018.
Dietan ja oppilaitosten yhteistyö sisältää myös oppilaitosvierailuja ja Dieta tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia harjoittelujaksojen sekä opinnäytetöiden toteuttamiseen.
Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Maarit Alatalo,
maarit.alatalo@dieta.fi