Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 11.07.2018
Vaasan Hietalahden puistossa sijaitseva, 1800-luvun puolivälissä valmistunut upea huvilarakennus on viime vuosina uudistettu entiseen loistoonsa. Tiloissa toimii nyt brunssia, lounasta, illallista sekä tilaustarjoiluja toteuttava ravintola Villa Sandviken sekä tunnelmallinen Villan kellari, jonne voi piipahtaa vaikkapa drinkeille.
Villa Sandvikenin keittiömestari Arto Huhtala kertoo ravintolan keittiön rakentuneen puuhiiligrilli Mibrasan ympärille. Dietan kokonaan laitteistaman avokeittiön kunniapaikalla sijaitseva Mibrasa tuo tuoksuja ja tunnelmaa joka puolelle upeaa puolikaaren muotoista salia. “Keittiössä on kaikki loogisesti sijoitettu ja laitteita sekä kapasiteettia on riittävästi”, toteaa Arto. Keittiössä työskentelee Arton lisäksi kahdeksan henkilöä, joista yksi on ravintolan kaikki jälkiruoat suunnitteleva kondiittori. Lähituottajat, luomu ja suomalaiset raaka-aineet ovat Villa Sandvikenissa tärkeitä ja ruokalistalta löytyy runsaasti riistaa ja paikallista kalaa. Keittiössä tehdään kaikki itse ja pyritään näin pitämään ruokahävikki mahdollisimman pienenä.
Tulevaisuudessa Villa Sandviken tulee olemaan entistäkin vahvemmin mukana Villan puistossa järjestettävissä tapahtumissa. “Alue on aina ollut kaupungin kulttuurillisen virkistyksen ja huvielämän keskus ja Villa Sandvikenin nykyinen toiminta tukee perinteitä mm. Festvilla-musiikkitapahtuman ja monen pienen Villaan liittyvän tapahtuman uusimisessa”, toteaa Villa Sandvikenin ravintolanjohtaja Taina Varttila.
www.villasandviken.fiOta yhteys myyntiimme!