Alto-Shaam on jo pitkään omistautunut innovatiiviselle ja vastuulliselle työskentelylle. Ekologiset työskentelytavat ovatkin kulkeneet Alto-Shaamin matkassa jo 1960-luvulta lähtien, jolloin Halo Heat® -teknologia kehitettiin.
Vector Multi-Cook -uunin monipuolisuus on uunin pieneen kokoon nähden aivan omaa luokkaansa. Uunissa on itsenäisesti säädettäviä uunikammioita, ja ne soveltuvat monipuoliseen käyttöön: sekä fine dining -ravintolaan, jossa valmistetaan monipuolisesti erityyppisiä ja eri raaka-aineista koostuvia ruokia, että nopean kierron fast food -ravintolaan. Itsenäisesti säädettävissä uunikammioissa on mahdollista valmistaa yhtä aikaa täysin erityyppisiä, eri valmistuslämpötilaa ja paistoaikaa vaativia ruokia.
Uunin erikoisuutena on pystysuora ilmankiertojärjestelmä, joka takaa aina ruoan tasaisen paistotuloksen. Uuni on mahdollista sijoittaa mihin vain, koska siihen ei tarvitse liittää poistohuuvaa eikä vesiliitäntää.
•Yhden uunin energiankulutus – kaksinkertainen kapasiteetti
+ lisää energiatehokkuutta
- vähemmän vedenkulutusta
Vector Multi-Cook -uuni vähentää työvoiman tarvetta ja työturvallisuutta, kun keittiössä mahtuu työskentelemään paremmin.
Vector-uuni valittiin yhdeksi Gastro Helsinki 2020 -tapahtuman kiinnostavimmista tuotteista. Raati valitsi Gastron parhaiksi tuotteiksi tuotteita, jotka mm. tuovat helpotusta keittiötyöskentelyyn, mahdollistavat ravintoloiden vastuullisuustoimia ja auttavat ymmärtämään raaka-aineiden ja annosten ympäristönäkökulmia.
Katso videolta, miten Vector Multi-Cook -uuni on helpottanut hollantilaisen franchising-yrittäjän ravintolatoimintaa:
Eikö olisikin mahtavaa kypsentää kanaa grillillä, joka pesee itse itsensä eikä manuaalista työtä enää tarvittaisi? Alto-Shaamin Rotisseur-grillissä on käytetty patentoitua vesisuihkumallia, jonka ansiosta puhdistusohjelma käsittelee laitteen hankalimmatkin rasvat pois grillistä. Uunissa on sisäänrakennettu automaattinen rasvankeräysjärjestelmä, joka pumppaa rasvaa erilliseen rasvasäiliöön paisto-ohjelman aikana. Rasvankeräysjärjestelmä on turvallinen ja se vähentää työvoima- ja huoltokustannuksia.
Umpinaisen paistokammion ja rst-takaseinän ansiosta grilliin syntyy vähemmän lämpöhukkaa. Rotisseur-grilli on energiatehokas, sillä se käyttää 20 % vähemmän energiaa kuin markkinoiden muut vastaavat mallit, ja pesuohjelma käyttää jopa 35 % vähemmän vettä muihin vastaaviin malleihin verrattuna.
Alto-Shaam on maailman laadukkaimpien matalalämpösäilytyslaitteiden ja -uunien valmistaja. Halo Heat® -teknologialla toimivat matalalämpösäilytysyksiköt ovat erittäin energiatehokkaita keittiölaitteita. Erinomaisten lämpösäilytysominaisuuksien avulla ruoka säilyy tarjoilukelpoisena pitkään ja ruokahävikiltä säästytään. Matalalämpösäilytysyksiköiden erinomaiset lämpösäilytysominaisuudet perustuvat patentoituun vastuslankaan, jonka pintalämpötila on ainoastaan + 170 °C. Vastustekniikan ja tarkan lämpötilan säädön ansiosta laite säilyttää tuotteen erittäin tasaisessa lämpötilassa. Kypsennyksessä tai säilytyksessä ei käytetä kuivattavia, kuumia lämpöelementtejä tai puhaltimia, eikä lisättyä kosteutta. Säilytettävän tuotteen paino- ja vitamiinihävikit pysyvät myös minimissä. Lue lisää Halo Heat® -teknologiasta täältä.
Lämpölasikossa voit pitää monenlaisia grab-and-go-tuotteita, kuten grillattua kanaa, pizzaa ja lämpimiä leipiä. Alto-Shaamin lämpölasikoissa on erittäin alhainen energiankulutus - jopa 50 % alhaisempi kilpailijoiden malleihin verrattuna.
Ruoka pysyy pitkään laadukkaana patentoidun Halo Heat® -teknologian avulla, sillä lasikossa ei ole tuotteita kuivattavaa puhallusta. Hyllyjen itsenäinen lämpötilan säätö mahdollistaa eri tyyppisten tai eri lämpötilassa säilytettävien lämpimänä tarjoiltavien ruokatuotteiden myymisen yhdestä ja samasta hyllyköstä. Lasikko on helppokäyttöinen ja erittäin helppo puhdistaa.
Lähteet:
Gastron Parhaat 2020 valittu, mukana viisi ravintola-alan uutuutta, STT Info
Gastron Parhaat 2020, Messukeskus