Kasvata liiketoimintaasi automaattipesevällä kanagrillillä tai Vector Multi-Cook -uunilla. Tervetuloa Dietalle kuulemaan kansainvälisen keittiömestarin vinkit ja esittelyt Alto-Shaamin tuoteperheestä.
Tapahtuma järjestetään Dietalla torstaina 19.9. klo 9-12.
Osoite: Holkkitie 8 A, Helsinki
Tapahtuman kouluttaa Dietan keittiömestari Vesa Saaristo yhteistyössä Alto-Shaamin keittiömestari Nic Tsikisin kanssa. Nic tulee Yhdysvalloista asti ja hän on työskennellyt Alto-Shaamilla jo huimat 30 vuotta. Yhdysvaltojen pääkonttorilla työskentelyn lisäksi Nic viettää yli 200 päivää vuodesta matkustaen asiakkaiden luo ympäri maailmaa pitämään laitekoulutuksia.
Tutustumme päivän aikana keittiömestari Nicin johdolla Alto-Shaamin monipuoliseen tuoteperheeseen, johon kuuluu uusi automaattipesuohjelman sisältämä kanagrilli, Vector-uuni, jolla on mahdollista kypsentää neljää eri ruokaa samanaikaisesti, matalalämpö- ja savustusuunit sekä lämpölasikot.
Grillin puhdistusohjelma käsittelee hankalimmatkin rasvat pois grillistä. Uuniin rakennettu rasvankeräysjärjestelmä on turvallinen ja säästää työvoima- ja huoltokustannuksia. Pesuohjelma käyttää 35 % vähemmän vettä kuin markkinoiden muut vastaavat mallit.
"4 in 1" - voit valmistaa uunissa samanaikaisesti neljää eri ruokaa, eri valmistuslämpötilassa ja eri paistoajassa. Katso video, kuinka Vector-uuni on helpottanut hollantilaisen franchising-yrittäjän ravintolatoimintaa.
Alto-Shaam on maailman laadukkaimpien matalalämpöuunien ja -säilytyslaitteiden valmistaja. Keittiömestarit tunnustavat patentoidun HALO HEAT -metodin edut laadukkaassa ruoan kypsytyksessä ja säilytyksessä.
Tutustu tuotteisiin lisää julkaisussamme.
Tapahtuma on ilmainen.
Ilmoittaudu mukaan heti, sillä paikkoja on vapaana rajoitetusti. Toivomme ilmoittautumisia viimeistään 11.9. mennessä alla olevan linkin kautta.