Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 24.05.2024
Minne Champagne & Wine on lunastanut paikkansa Helsingin ravintolatarjonnassa. Sunborn Eventsin ravintolassa on tarjolla laadukas lista viinejä ja samppanjoita, jonka on suunnitellut Essi Avellán. Ruokatuotteesta ja menusta vastaavat Kristian Karnell ja Antti Isoniemelä.
Minne Champagne & Wine sijaitsee Esplanadin puiston laidalla. Kuva: Liemi ja linssi
Monipuolisen, pientuottajia suosivan viini- ja samppanjavalikoiman lisäksi Minne tarjoaa klassista ranskalaista ruokaa. Tarjolla on aamupalaa, erikoiskahveja, lounasta sekä pre-dinner-henkisiä annoksia, kuten juustolautanen, etanoita sekä sipulipiirakkaa. Minne palvelee myös Savoy-teatterin asiakkaita ennen ja jälkeen esityksen sekä väliajalla. Menun ovat suunnitelleet Minnen keittiöpäällikkö Antti Isoniemelä sekä Kristian Karnell, joka on vastuussa Sunborn Eventsin ruokatuotteista. “Teatterin puolelle tarjottavat palvelut on otettu todella hyvin vastaan. Savoyssa on sellainen kulttuuri, että teatterikokemukseen kuuluvat väliaikatarjoilut,” Karnell selventää.
Sunborn Events on ehtinyt tehdä yhteistyötä Dietan kanssa jo useamman projektin verran, ja myös Minnen uudet keittiölaitteet on hankittu Dietan kautta. Karnell on suosinut MKN:n laitteita, kuten FlexiChef-paistokeskuksen tehokkaita ja monipuolisia ominaisuuksia. Sunborn Events hyödyntää ravintoloissaan laitteiden tuomia etuja muun muassa tuotekehitykseen: “Pyrimme siihen, että samat laitteet olisivat kaikissa toimipisteissä, jotta reseptiikkaa pystytään hyödyntämään monipuolisesti”.
Minnen tilat ovat kompaktit, joten keittiön oikeanlainen suunnittelu oli tärkeää. Suunnitteluun Karnell kertoo saaneensa hyvin tukea myyntipäälliköltämme Keijo Saatsilta. “Istuimme Keijon kanssa aika monessa palaverissa suunnittelemassa keittiötä yhdessä rakentajien kanssa. Keijo on rautainen ammattilainen, joka tietää miten hommat hoidetaan”, toteaa Karnell tyytyväisenä. Keijon lisäksi Karnell on tehnyt astiahankintojen osalta tiiviisti yhteistyötä asiakkuuspäällikkömme Minna Miettisen kanssa: “Minnan kanssa on tehty niin paljon yhteistyötä, että ei paljon tarvitse puhua – asiat hoituvat todella onnistuneesti”.
Kuva: Liemi ja linssi
Karnellin käsialaa oli myös 27.5.2024 Helsingissä järjestetyn Michelin Guide Nordic Countries -tapahtuman menu. Karnell vastasi tapahtuman menusta myös vuonna 2023 Turun Logomossa. Palkintoseremonia pidettiin Savoy-teatterissa, jonka jälkeen tapahtuma jatkui Helsingin kaupungintalolla. “Me saimme kunnian suunnitella tarjottavan menun toistamiseen,” Karnell toteaa tyytyväisenä.
Minne Champagne & Wine | | Eteläesplanadi 14 00130 Helsinki | minnehelsinki.fi