Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 11.07.2018
Aivan Helsingin ytimessä, Kampin kauppakeskuksen 5. kerroksen Korttelissa sijaitsee tyylikäs kalaravintola Fisken på Disken. Joulukuussa 2016 avautuneessa ravintolassa unohtaa olevansa vilkkaassa kauppakeskuksessa. Viihtyisän ravintolan 65 asiakaspaikkaa ovat usein täynnä, tarjoaahan Fisken på Disken maittavia kalaruokia aina lounaalta sekä viikonlopun brunssista alkaen iltaan asti. Ravintolaan on helppo poiketa nauttimaan esimerkiksi seafood-baarin antimista hyvän viinin kera tai kokea seurueen kanssa maittava pitkä illallinen.
Keittiömestarina toimii Mikko Pakola, joka on voittanut hopeaa kokkiolympialaisissa vuonna 2016 Suomen kokkimaajoukkueen riveissä. Välimeren ja Skandinavian keittiöista inspiroitunut Mikko on tuonut herkulliseen menuun mm. kokonaista meribassia.
Fisken på Disken on erilainen kauppakeskusravintola. Sen huomaa jo huomaavaisesta palvelusta – sisustuksesta ja ruokalistan monipuolisuudesta puhumattakaan. Ravintolan omistaja, Maestro Ravintoloiden Niklas Roiha on onnistunut tuomaan tanskalaistyylisen design-ravintolan tunnelman keskelle Kampin kauppakeskusta. Dieta on ollut mukana toteuttamassa ravintolan astia- ja tarvikevalikoimaa ja Mikko Pakola on ollut erityisen tyytyväinen mm. Revol Equinoxe-sarjaan, joka erilaisine astioineen ja värisävyineen on käytössä monipuolinen.
Tutustu uuteen Revol Equinoxe-sarjan lumoavaan valkoiseen valikoimaan tästä.
Fisken på Diskenin herkullisen menun ja ravintolan tarkemmat tiedot löydät tästä.