Inspiraatio

Ravintola Louis – välimerellisiä makuja ja laadukas viinivalikoima

Kirjoittanut Dieta Oy | Mar 17, 2021 1:15:20 PM

Ravintoloitsija Ugur Kuzu halusi tuoda Helsinkiin tarjolle laadukasta ja maukasta välimerellistä ruokaa. Tammikuussa 2021 ravintola Louis avasi ovensa Helsingin Lauttasaareen.

Ravintola Louis avasi ovensa tammikuussa 2021.

 

Tarjolla maukkaita Välimeren herkkuja

Ravintoloitsija Ugur Kuzu on toiminut jo kauan yrittäjänä Lohjan Ismet ravintolassa. Vuosien tuoma kokemus ravintolatoiminnasta ja positiivinen palaute asiakkailta saivat Ugurin haaveilemaan myös toisen ravintolan perustamisesta. Ugur halusi tuoda Helsinkiin tarjolle laadukasta ja maukasta välimerellistä ruokaa. Tila uudelle ravintolalle löytyi Helsingin Lauttasaaresta ja tammikuussa 2021 Kiviaidankadulle avattiin välimerellinen Ravintola Louis.

Ravintola Louis tarjoaa tunnelmalliset tilat jopa 96 asiakkaalle.

 

Menussa huomioidaan asiakkaiden toiveet

Ravintola Louis tarjoaa tunnelmalliset tilat jopa 96 asiakkaalle. Ravintolan toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja varsinkin lounasaikaan asiakkaita käy paljon. Lounaalla tarjolla on raikas salaattibuffet ja pääruoat tarjoillaan annoksina pöytiin. Isot ja väljät tilat ovat mahdollistaneet turvallisen ruokailun myös korona-aikaan. Ugur on koulutukseltaan kokki ja hän suunnittelee itse Louisin menun. Menua on tarkoitus vaihtaa puolen vuoden välein. Ugur kertoo, että menun suunnittelussa halutaan kuunnella asiakkaiden toiveita ja menua kehitellään sen mukaan. Tarjolle on tulossa muun muassa paljon toivottu tapaslautanen, joka toimii erinomaisesti Louisissa tarjoiltavien laadukkaiden viinien kanssa. 

Lounaalla tarjolla on raikas salaattibuffet.

 

Tehokas ja hyvin suunniteltu keittiö mahdollistaa ruoan tarjoilun laadukkaasti

Kun ruokaa valmistetaan suuria määriä varsinkin lounasaikaan, on huomioitava keittiön tehokkuus ja toimivuus tarkkaan. Ravintola Louisin keittiö on suunniteltu palvelemaan niin, että myös kiireiseen aikaan ruokaa saadaan tarjolle ripeästi laadusta tinkimättä. Tämän mahdollistaa muuan muassa keittiöön suunniteltu tehokas lämpösäilytys. Keittiön suurimpana tähtenä loistaa Mibrasa-puuhiiliuuni, jonka aito tuli antaa ravintolan ruoille ainutlaatuisen makuvivahteen. Ugur on ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön Dietan kanssa. Ammattitaitoinen, nopea ja ystävällinen palvelu jokaisessa tilanteessa on tehnyt ravintolan suunnittelusta ja toteutuksesta helppoa. Dietalta ostetut laitteet, astiat ja tarvikkeet palvelevat toimintaa erinomaisesti. “Kaikki vaan toimii todella hyvin”, Ugur toteaa.

Menu vaihtuu puolen vuoden välein ja huomioi asiakkaiden toiveita.

 

Kesää ja valoa kohti

Epidemiatilanteesta huolimatta Ugur ja muu Louisin henkilökunta näkevät tulevan kesän valoisana. Ravintolan edustalle avataan keväällä terassi, joka tuo ravintolalle 25 asiakaspaikkaa lisää – kesän lämmöstä päästään nauttimaan Välimeren herkkuja ja viinejä maistellen.

Ravintola Louisissa on monipuolinen ja laadukas viinivalikoima.

 

Ravintola Louis

Kiviaidankatu 9 LH 1-4  |  Helsinki

ravintolalouis.fi