Haluamme kutsua Sinut kokemaan, yllättymään ja maistamaan kuinka raaka-aineiden maku nostetaan uudelle tasolle.
Tervetuloa Dieta-talolle ke 24.11 klo 9.00 - 13.00 (Holkkitie 8a, 00880 Hki)
Aloitamme aamun ruokarekassa Mibrasa-hiiligrillin lämpimässä syleilyssä. Chef Vesa on loihtinut Mibrasan parillalla ja puuhiiliuunilla suussa sulavat sormisyötävät.
Jatkamme makuhermojen herättelyä Alto-Shaamin patentoitua Halo Heat® -tekniikkaa hyödyntävien laitteiden parissa.
Alto-Shaam savustimessa ja Rotisseur-uunissa kypsytetyt tuotteet, kuten "Pekingin ankka" saa suussa sulavan mureaan pintaansa hienostuneen savun maun. Pekingin ankan tai grillikylkien lisäksi Rotisseur-uunissa valmistuvat niin vihannekset kuin perunatkin. Päivän päätteeksi uuni pesee itse itsensä.
Alto-Shaam savustusuuni sopii lämminsavustuksen lisäksi myös mm. kylmien- ja makeiden jälkiruokien savustukseen. Ruokiin saadaan aito savun maku, ilman lisättyä natriumia, rasvoja tai sokeria. Tule ja maista miltä savuhunnun alla kypsynyt juustokakku maistuu!
Alto-Shaam Vector-uunissa valmistuvat niin pizzapurit, croissantit, etanapannut kuin äyriäisvartaatkin sulassa sovussa kukin omassa kammiossaan, omassa lämpötilassa ja omaan aikaan – Vector-uunin volyymi ja monipuolisuus on vertaansa vailla.
Alto-Shaamin edustaja saapuu paikan päälle esittelemään heidän ideoitaan.
Tervetuloa näkemään, kuulemaan, kokemaan ja tutustumaan!