Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 05.05.2023
Dietan alkuperäinen, laajan valikoiman tarjoava myyntinäyttely palvelee Helsingin Holkkitiellä. Myyntinäyttelyssä asiakkaat voivat kasata ja suunnitella heidän konseptiaan palvelevan astiakokonaisuuden yhdessä ammattitaitoisten myyjiemme kanssa. Haluamme tarjota mahdollisuuden nähdä astiavalikoimaamme jatkossa helpommin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimiville.
Dietan uusi myyntinäyttely toimii Äärellä-ravintolan idyllisissä tiloissa.
Dietan uusi myyntinäyttely avattiin Äärellä-ravintolan tiloihin Seinäjoelle. Myyntinäyttely palvelee Pohjanmaan alueen asiakkaita tarjoten inspiraatiota ja ideoita. Ravintola Äärellä toimii taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan idyllisissä tiloissa, joiden yhteydestä löytyy myös oma 200 hengen juhlasali. Ravintolatoiminnasta vastaavat Jani Unkeri yhdessä yhtiökumppaninsa Miia Keski-Nikkolan kanssa. Ajatus pienimuotoisen myyntinäyttelyn avaamisesta ravintolan tiloihin heitettiin ilmoille jo jonkin aikaa sitten aluemyyntipäällikkömme Sami Mäen toimesta. "Astiavalintoja tehdessä on tärkeää päästä konkreettisesti koskettamaan ja näkemään astiat. Esimerkiksi mittasuhteet ja astioiden paino on vaikea hahmottaa pelkän kuvan perusteella", Mäki kertoo.
Jani Unkeri on tehnyt Dietan kanssa yhteistyötä jo yhdentoista vuoden ajan. Yhteistyön aikana ymmärrys yhteistyökumppanin toimintaa kohtaan on kehittynyt mittavaksi. "Kun Sami alkoi puhua myyntinäyttelyideasta minulle, tunnistin sen tarpeen heti, että astiat on tärkeä nähdä livenä ennen päätöksiä", Unkeri selventää ja jatkaa: "Aiemmin ainoa mahdollisuus tähän oli matkustaa Helsinkiin."
Äärellä-ravintolan yhteydessä toimivassa myyntinäyttelyssä on esillä eri brändien uutuusastioita ja kattausideoita. Myyntinäyttely on kerännyt jo nyt positiivista palautetta asiakkailta ja Äärellä-ravintolan kokeilta. "Näyttelyssä on se ongelma, ettei kokkeja voi päästää sen lähelle. He nappaavat muuten kaikki näyttelyn astiat käyttöönsä", Unkeri naurahtaa.
Unkerilla ja Keski-Nikkolalla on Seinäjoella myös toinen, aiemmin avattu Juurella-ravintola, jonka toteuttamisessa Dieta oli myös mukana. Juurella- ja Äärellä-ravintoloiden yhdistävä tekijä on lähialueen toimijoiden hyödyntäminen raaka-ainehankinnoissa. Voit lukea lisää ravintoloiden toiminnasta täältä.
Liiketoiminta on laajentunut nyt myös Lapualle Kosolan taloon. "Kosolan talossa toimitaan tilausravintolana tapahtumien ja kokouksien yhteydessä", Unkeri kertoo. Kosolan talon historia on poikkeuksellisen kiehtova ja monimuotoinen. Voit lukea lisää talon historiasta täältä.
Ravintola Äärellä, Kuppi + Kattila
Nyykoolinkatu 25 | 60100 Seinäjoki