Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Suositeltujen määräaikojen puitteissa toteutettu laitehuolto takaa, että mahdolliset tekniset viat havaitaan ajoissa – laajoilta vaurioilta ja ruokatuotannon harmillisilta keskeytyksiltä vältytään. Säännöllisesti huollettuina laitteesi paitsi toimivat uskollisesti vuodesta toiseen ovat myös henkilökunnallesi vaivattomia ja turvallisia käyttää.
Lisäksi: säännöllisesti huolletut laitteet kuluttavat vähemmän energiaa, kemikaaleja ja vettä; ero puutteellisesti säädettyjen tai viallisten laitteiden käyttökustannuksiin voi olla enimmillään jopa tuhansia euroja vuodessa.
Jokainen asiakas arvostaa, että ravintolan laitteista pidetään hyvää huolta. Syöväthän he niissä säilytettyä, valmistettua ja tarjoiltua ruokaa. Miksi et siis kertoisi asiakkaallesi suoraan, että:
Laitteita määräaikaishuolletaan säännöllisesti, jotta asiakkaasi ruokailukokemus olisi korkealuokkainen jokaisella käyntikerralla (ruoan tasalaatuisuus, minimaaliset laiteseisokit)
Laitteiden lämpötilat tarkistetaan ja säädetään säännöllisesti omavalvonnan vaatimusten mukaan (ruokaturvallisuus)
Olet vastuullinen toimija: pyrit vähentämään ravintolakeittiösi hiilijalanjälkeä (käyttökustannusten minimointi)
Laadimme asiakkaillemme myös kattavia laitekartoituksia. Saat luotettavan käsityksen laitteidesi tämänhetkisestä kunnosta, huoltotarpeesta, elinkaaresta sekä keittiösi käyttökustannusten tasosta.