Huolenpitosopimus

Ennakoi ja säästä kustannuksissa – valitse laitteillesi huolenpitosopimus

Suositeltujen määräaikojen puitteissa toteutettu laitehuolto takaa, että mahdolliset tekniset viat havaitaan ajoissa – laajoilta vaurioilta ja ruokatuotannon harmillisilta keskeytyksiltä vältytään. Säännöllisesti huollettuina laitteesi paitsi toimivat uskollisesti vuodesta toiseen ovat myös henkilökunnallesi vaivattomia ja turvallisia käyttää.


Lisäksi: säännöllisesti huolletut laitteet kuluttavat vähemmän energiaa, kemikaaleja ja vettä; ero puutteellisesti säädettyjen tai viallisten laitteiden käyttökustannuksiin voi olla enimmillään jopa tuhansia euroja vuodessa.

Huolto_Huolto sivu 3_2

Huolenpitosopimuksen edut:

  • Minimoit yllättävät laiterikot ja keittiötuotannon keskeytykset
  • Varmistat, että laitteesi ovat luotettavia ja turvallisia käyttää vuodesta toiseen
  • Vähennät keittiölaitteidesi elinkaaren aikaisia käyttökustannuksia
  • Vältyt yllättäviltä huoltokustannuksilta
  • Kannat vastuuta ympäristöstä; laitteet palvelevat pitempään, kuluttavat vähemmän ja kierrätetään asianmukaisesti
  • Huolenpitotarjouksemme sisältää myös laitekohtaisen erittelyn vuosittaisista määräaikaishuolloista.
  • Välität työntekijöistäsi: huoltamaton laite tuo riskejä keittiön turvallisuuteen ja tuotannon luotettavuuteen
  • Haluat asiakkaidesi parasta ja tarjota ruoka-annokset puhtailta lautasilta ja oikean lämpöisinä

 

Dieta-huolenpitosopimus sisältää:

  • Säännöllisesti suoritettavat määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti
  • Kriittisten ja kuluvien osien vaihdon sopimushintaisiin alkuperäisvaraosiin määräaikaishuoltojen yhteydessä
  • Laitteen yksilöllisen huoltohistorian ylläpidon
  • Laitteen elinkaaren tilannekatsauksen määräaikaisraporttien yhteydessä
  • Huolto-ohjelmien ylläpidon ja yhteydenoton huollon ollessa ajankohtaista
  • Huolenpitotarjouksemme sisältää myös laitekohtaisen erittelyn vuosittaisista määräaikaishuolloista. 

Kerro asiakkaallesi, että pidät keittiölaitteistasi hyvää huolta

Jokainen asiakas arvostaa, että ravintolan laitteista pidetään hyvää huolta. Syöväthän he niissä säilytettyä, valmistettua ja tarjoiltua ruokaa. Miksi et siis kertoisi asiakkaallesi suoraan, että:

  • Laitteita määräaikaishuolletaan säännöllisesti, jotta asiakkaasi ruokailukokemus olisi korkealuokkainen jokaisella käyntikerralla (ruoan tasalaatuisuus, minimaaliset laiteseisokit)

  • Laitteiden lämpötilat tarkistetaan ja säädetään säännöllisesti omavalvonnan vaatimusten mukaan (ruokaturvallisuus)

  • Olet vastuullinen toimija: pyrit vähentämään ravintolakeittiösi hiilijalanjälkeä (käyttökustannusten minimointi)


Laitekartoituksen avulla ymmärrys laitteiden nykytilasta

Laadimme asiakkaillemme myös kattavia laitekartoituksia. Saat luotettavan käsityksen laitteidesi tämänhetkisestä kunnosta, huoltotarpeesta, elinkaaresta sekä keittiösi käyttökustannusten tasosta.


Kysy lisää tai pyydä tarjous!
Dieta Huolto
(09) 755 19 100
huolto@dieta.fi
Huolto_Huolto sivu 3_1