Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 21.11.2019
Pasilan Mall of Triplan Market Zoo:n alueelle avattu ravintola Soupie tarjoaa laadukkaita keittoja ja piiraita kauden mauilla höystettynä. Jokainen keitto on varustettu omalla lisukkeellaan ja makuvaihtoehtoja löytyy parhaimmillaan 6-8 erilaista. Piiraiden valikoimasta voi löytää rohkeitakin makuyhdistelmiä, kuten jauheliha-gorgonzolan. Soupien ensimmäisen ruokalistan on räätälöinyt Pietarissa asuva italialainen huippukokki Antonio Fresa. Antoniolla on vankka kokemus ravintola-alalta ja tällä hetkellä hän pyörittää kolmea ravintolaa Pietarissa.
Soupien ravintolakonseptin takana on ravintolan yksi neljästä omistajasta, Leon Saidenov. Ravintolan kaikki ruoat valmistetaan alusta lähtien itse, eikä edes valmiiksi paloiteltuja vihanneksia löydy, vaan niiden pilkkomiseen hyödynnetään tehokasta CL-40 vihannesleikkuria. Kun Soupieta lähdettiin suunnittelemaan, ajatuksena oli perustaa ravintola hektiseen ympäristöön, ja lopulta ravintolalle löytyi paikka Triplasta, jonka kautta junat ja kiireiset ihmiset kulkevat.
Keittiön isona kulmakivenä toimii PizzaMaster -pizzauuni. Uuni vie suuren tilan pienehköstä keittiöstä, mutta sitä hyödynnetään erittäin monipuolisesti ruokien esivalmistukseen sekä valmistukseen. Piiraiden paistamisen lisäksi uunissa kypsennetään mm. tomaatteja ennen kuin niistä valmistetaan tomaattikeittoa.
Dieta valikoitui Soupien yhteistyökumppaniksi monipuolisen palvelutarjonnan vuoksi. Ravintolan omistajille oli tärkeää mm. se, että Dietalta löytyy myynti- ja huoltopalvelut saman katon alta. Ennen ravintolan avausta Soupien työntekijät pääsivät myös hyödyntämään Dietan koekeittiötä harjoittelemalla Antonion räätälöimiä ruoka-annoksia.
Vaikka ravintola on ollut auki vasta kuukauden päivät, on asiakaspalautteita ehtinyt jo kertyä. Leon kertoo, että muutama asiakas on kiirehtinyt juna-asemalta syömään ennen junan lähtöä ja osa Mall of Triplan läheisyydessä asuvista asukkaista ovat palanneet ravintolaan jo useamman kerran kuukauden sisällä.
Soupiesta voi hakea ruokaa myös mukaan otettavaksi ja tulevaisuudessa ruoka-annoksia pääsee tilaamaan myös suoraan kotiin tai työpaikalle Wolt ja Foodora -ruokapalveluiden kautta.
Soupie
Mall of Tripla (1. kerros, Market Zoo)
https://soupie.fi/
Kuvat: Kim Öhman