Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden lisäksi haluamme nostaa keskiöön ihmiset. Lue ja inspiroidu alan uratarinoista.
Tutustu erilaisiin tekniikan ja toiminnallisuuden ratkaisuihimme, joiden avulla saat luotua juuri sinulle laadukkaan ja toimivan keittiöympäristön.
Otamme tarkasti huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tutustu, ihastu ja nappaa parhaat palat omaan ammattikeittiöösi.
Dieta Oy | 29.05.2024
Michelin-tähdet jaettiin maanantaina 27.5. Helsingissä. Suomeen saatiin kaksi uutta yhden tähden ravintolaa ja kaikki aiemmin tähtensä ansainneet ravintolat säilyttivät tähtensä.
Michelin Guide Nordic Countries -tapahtuman menusta vastasi Kristian Karnell ja hänen tiiminsä.
Michelin Guide Nordic Countries -tapahtuma järjestettiin jo toista vuotta peräkkäin Suomessa. Palkintoseremonia pidettiin Savoy-teatterissa, jonka jälkeen tapahtuma jatkui Helsingin kaupungintalolla. Michelin-tähtikartaston pohjoisin tähti loistaa nyt ravintola Tapiossa Kuusamossa. Toinen uusista Suomen tähtiravintoloista on helsinkiläinen The Room by Kozeen Shiwan.
Michelin Green Star -tunnustus myönnettiin helsinkiläiselle ravintola Nokalle. Michelin Green Star edustaa kestävää ja ympäristöystävällistä gastronomiaa. Helsinkiläiset Plein- ja 305-ravintolat saivat Bib Gourmant -maininnan, joka kertoo erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.
Kaiken kaikkiaan Suomessa on nyt kahdeksan Michelin-tähteä.
Palace, Helsinki ⭐️⭐️
Kaskis, Turku ⭐️
Finnjävel Salonki, Helsinki ⭐️
Olo, Helsinki ⭐️
Grön, Helsinki ⭐️
Vår, Porvoo ⭐️
The Room, Helsinki ⭐️
Tapio, Ruka (Kuusamo) ⭐️
Kristian Karnell ja hänen huipputiiminsä sekä asiakkuuspäällikkömme Minna Miettinen ja myyntipäällikkömme Keijo Saatsi.
Michelin Guide Nordic Countries -tapahtuman menu oli Sunborn Eventsin ruokatuotteesta vastaavan Kristian Karnellin käsialaa. Karnell vastasi tapahtuman menusta myös viime vuonna Turun Logomossa. “Me saimme kunnian suunnitella ja toteuttaa tarjottavan menun toistamiseen”, Karnell toteaa tyytyväisenä.
Asiakkuuspäällikkömme Minna Miettinen, myyntipäällikkömme Keijo Saatsi sekä keittiömestarimme Vesa Saaristo ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Karnellin kanssa useissa projekteissa. Tapahtumaan valmistettavan menun suunnittelu aloitettiin jo puoli vuotta sitten: "Tätä on hengitetty ja eletty todella tiiviissä yhteistyössä," Minna selventää. Minna toimi Dietan yhteyshenkilönä Karnellille ja hänen huipputiimilleen tapahtuman suunnittelussa, toteutuksessa ja paikan päällä: "Huikeaa tehdä tällaista yhteistyötä. Siinä korostuu sellainen yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta -toiminta", Minna kertoo tyytyväisenä. Karnell ja hänen tiiminsä valmistelivat tarjottavaa menua demokeittiössämme viikon ajan ennen tapahtumaa.
"Demossa työskentely toimi moitteettomasti ja apua oli saatavilla tarvittaessa. Minnan ja Vesan kanssa työskentely on aina yhtä mukavaa ja helppoa. Meidän välinen yhteistyö on niin luontevaa Minnan, Keijon, Vesan ja koko Dietan jengin kanssa."
- Kristian Karnell
Tapahtumaan valmistettavan menun suunnittelu aloitettiin jo puoli vuotta sitten.