
FFCR 2025
Yhdessä enemmän.
Dieta on mukana FFCR 2025 -messuilla 19.-20.3.2025 Helsingin Messukeskuksessa. Tule moikkaamaan meitä osastollamme 3f11! Fastfood, Café & Restaurant Expo on vuosien saatossa lunastanut paikkansa ravintola-alan johtavana ykköstapahtumana.
Yhdessä enemmän – kehitä liiketoimintaasi osastolla 3f11!
Osastollamme 3f11 esittelemme ratkaisuja, jotka auttavat sinua kehittämään ravintolasi toimintaa entistä tehokkaammaksi, kannattavammaksi ja houkuttelevammaksi. Tarjoamme innovatiivisia konsepteja, jotka on suunniteltu erityisesti kahviloille, lounasravintoloille ja pizzerioille. Näiden helposti käyttöönotettavien ratkaisujen avulla voit kasvattaa asiakaskokemusta ja parantaa liiketoimintasi tuloksia vaivattomasti.
Muista myös tutustua huollon elinkaari- ja Relife-palveluihimme, jotka auttavat varmistamaan laitteidesi kestävän ja pitkäikäisen käytön. Erityisesti Dieta Relife on ylpeydenaiheemme – innovatiivinen palvelu, joka on ehdolla FFCR:n kestävän kehityksen innovaatiopalkinnon saajaksi. Tule kuulemaan, miten Dieta Relife voi tukea yrityksesi ympäristövastuullisuutta ja säästää samalla kustannuksia.
Astutaan yhdessä askeleita kohti parempaa tulevaisuutta – nähdään osastolla 3f11!
Messutarjoukset
Messuvalikoimamme on saatavilla messuhinnoin vielä maaliskuun 2025 loppuun asti. Nappaa itsellesi nyt tuotteet huippuhintaan!
Relife-valikoimamme tuotteita mukana messuilla - tutustu tästä koko valikoimaan
Liity Vip-jäseneksi
Dieta Vip on kanta-asiakasohjelmamme, jolla saat huomattavia etuja verkkokaupastamme ja muista kanavistamme.

Näe Dietan keittiömestari Live Kitchen -lavalla
Milloin: keskiviikko 19.3. klo 16.00-16.30
Kuka: Vesa Saaristo, Dietan keittiömestari
Dieta nähdään FFCR 2025 -messujen Live Kitchen -lavalla keskiviikkona 19.3. klo 16-16.30 kun keittiömestarimme Vesa Saaristo valmistaa Light me up -gelatoannoksia – liekitetty pistaasinen uunijäätelö Invoq-uunissa valmistetun popcornin ja marengin kera ei jätä ketään kylmäksi, vaikka jäätelöä onkin. Annoksen kautta avautuu gelaton tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet.
Viime vuosien aikana itse tehty gelato on ollut tuote, jonka ympärille on rakentunut useita asiakkaittemme menestystarinoita. Gelato on ollut erinomainen tapa erottua, tarjota omille asiakkaille jotakin ainutlaatuista ja luoda hyvää lisämyyntiä. Gelato-annoksen valmistuksen ohessa keittiömestari Saaristo kertoo esimerkkejä siitä, miten gelato on ollut mukana eri asiakkaittemme tekemisissä, mm. molemmissa Suomessa järjestetyissä Michelin-tapahtumissa. Dietalla on pitkä osaaminen gelaton valmistamisesta ja yhteistyökumppaniverkosto, joka takaa parhaat laitteet ja raaka-aineet. Järjestämme myös vuosittain Gelato Academy -koulutuspäiviä jäätelön saloista kiinnostuneille.

Dietan keittiömestari Vesa Saaristo
Dieta Relife -palvelukokonaisuus mukana Fastfood & Café & Restaurant -messujen Innovation Awards -kilpailussa
Dieta Relife -palvelukokonaisuus on alallamme uudenlainen kiertotalousratkaisu, jolla varmistetaan, että kaikki ammattikeittiölaitteet tulevat hyödynnetyksi elinkaarensa loppuun asti ja myös tämän jälkeen kaikilta mahdollisilta osin. Ostamalla tai vuokraamalla Dieta Relife -valikoimasta teet vastuullisen ostopäätöksen, vähennät ympäristövaikutuksia ja säästät laitehankinnoissa.


Vieraile FFCR - tapahtumasivuilla
Fastfood, Café & Restaurant Expo on vakiinnuttanut asemansa ravintola-alan ehdottomana ykköstapahtumana vuosien varrella. Vuonna 2025 tapahtuma kokoaa alan ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja inspiroitumaan Helsingin Messukeskukseen.